maanantai 2. syyskuuta 2013

Sisäseinät ja lattiavalmistelut


Viime viikolla on päästy oikein kunnolla fiilistelemään tulevia huoneita, kun 1. ja 2. kerroksissa on tehty sisäseiniä. Kellarissa on valmisteltu lattiavaluja laittamalla viemärit, sähköjohdot ja alapohjan eristeet.

Sisäseinät tulevat pääosin 88mm väliseinäharkosta. Pariin kohtaan tulee levyseinä, esim. olkkarin ja MH1:n ja MH 2:n (2. krs) välinen korkea seinä. Seinän poikki menee kantava teräspalkki ja raksamiehet hyvin totesivat, että se tai ainakin saumat voivat tulla näkyviin, jos siihen askarrellaan erikseen joku palki peittävä ratkaisu. Kyllähän tuon tekemiseen hyvin on menetelmät mm. tukiverkot yms, mutta olimme alunperin toivoneet siihen levyseinää, joka sitten vaihtui urakoitsijan ehdotuksesta harkkoseinäksi... No, nyt levyttämällä saadaan siitä ainakin siisti ja yhtenäinen.


Raksamiehet oliva innokkaina tehneet 2. kerrokseen n. 1.5m seinää sijasta 3m seinää "käytävän" viereen, paikkaan, johon pitäisi tulla lasikaide ja näkymä olkkariin. Pieni purkaminen pojilla edessä, ei onneksi mikään ongelma.

Sähkö- ja putkimiehet ovat asennelleet putkia lattioihin huolella ja nyt pystyttiin hahmottelemaan hyvin kellarissakin eri juttujen sijaintia. Hyvältä vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti