maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sähköliittymä valmiiksi


Sähköliittymäkin on saatu vihdoin kuntoon.

Siinä oli hieman kanssa säätämistä.

Sähköliittymä oli sovittu ja vanhan talon purun yhteydessä Sähköpalvelu Kipinän toimitettavaksi,
kun se oli alunperin idea tehdä talon purun yhteydessä.

Mutta johtuen siitä, että sähköpääkeskuksen (eli liittymän) paikka ei ollut sillä sekunnilla selvillä sekä siitä, että aiemman yhden liittymän sijasta tuleekin 2 liittymää ja sitä varten eivät sähköpiirustukset ja paperityöt olleet valmiit, jätettiin se suosiolle keväälle.


Tilasin liittymän asennusksen sähköasentajalta ja Helen Sähköverkolta.
Asentaja asentaa keskuksen kuntoon ja sähkölaitos kytkee sähköt.

Rahtasin kotoa varastosta marraskuussa sähköliikkeen tuoman sähkökeskuksen avaamattomassa pahvilaatikossaan työmaalle sovittuna aamuna ja sähköpalvelu Kipinä asensi sen.

Pari päivää tämän jälkeen toisen talon sähkömies huomasi, että pääkeskus on väärän mallinen,
sinne ei mahdu kahta mittaria niinkuin pitäisi.

Pikaisen mallinumero- ja tilauspapereiden selvittelyn jälkeen selvisi, että asentajalle oli annettu tukussa vääränmallinen keskus, koska heillä ei ollut oikeanlaista varastossa.

Reklamoin asiasta sähköpalvelu Kipinälle, jonka toimitusjohtaja Olli Immonen otti asian hoidettavaksi välittömästi.

Täydet pisteet Kipinälle ja Ollille asiakaspalvelusta ja asian hoidosta. Hän hoiti tämän toimitusvirheen korjauksen ammattimaisesti ja vastuuntuntoisesti. Parasta palvelua tähän asti tämän koko rakennusurakan aikana!


Miksi emme valinneet Kipinää tekemään talomme sähköurakkaa? Pistin kyllä tarjouspyynnön, mutta se oli sen verran nopealla aikataululla ja ensimmäiset työt pikaisesti, että ei sopinut heidän aikatauluunsa. Hyvillä miehillä on kalenteri täynnä :/

Täytyy jatkossa muistaa riittävän etukäteen pistää tarjouspyyntöjä. Sitä ennen pitää tietysti olla suunnitelmatkin selvillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti